Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

1 Aralık 2014 Pazartesi

GrabCAD SolidWorks için Workbench Pro’yu yayınladı

GrabCAD, SolidWorks ile arasında CAD modellerini yönetmeye ve paylaşmaya olanak tanıyan ortak Ürün Geliştirme Platformunu (CPD) gibi  yeni çalışma aracı olan GrabCAD Workbench BETA sürümünü yayınladı. Bu workbench arayüzü ile sıfır IT yatırımı ile masrafsız bir geçiş sağlayacak.

grabcad solidworks add-in
GrabdCAD SolidWorks Add-in
20.000 den fazla workbench kullanıcısının kendi bilgisayarlarında otomatik olarak senkronizasyonu sağlayabilecekleri, bulut tabanlı uygulamalarla dosya değişikliklerini yönetecekler. kullanıcıların sürüm farklılıklarının yöneterek çakışmalar ve daha fazlasını görselleştirebileceklerdir.
Başarılı bir BETA sürüm dönemi geçiren GrabCAD in yeni Workbench özellikleri genel kullanılabilirlik için yayımlanan profesyonel özellik eklemeleri sunuyor. SolidWorks Workbench  kullanıcıları naturel dosya çevirimi içermektedir.  Dosya yükleme ve indirme sırasında çakışma sorunlarını çözerek en çok populer olan SolidWorks CAD sistemi uygulaması olmuştur.

GrabCAD Workbench Professional Özellikleri

GrabCAD Workbench Professional gelecekte diğer CAD sistemlerini desteklemeyi planlıyor ve yük CAD yazılım firmaları ile görüşme içindedirler. GrabCAD ayrıca ortak dosya dönüşüm formatları olan STEP, IGES, SRL formatlarını desteklemektedir.


GrabCAD Workbench Pro

Tüm kullanıcılar ve CAD sistemi kullanmayan partnerleri için CPD dosya görüntüleme ve paylaşma ara yüzünü de sunmaktadır. Enterprise Plan ile müşterilerinin profesyonel özelliklerine ek olarak yeni Bilgi İşlem kontrolleri ve desteği ile daha fazla depolama imkanı sağlamıştır.  Bütün dosya yönetimi özellikleri ve paylaşma özellikleri kullanıcıların denemeleri için hazır haldedir.
Yeni gelişmiş özelliklerin yayımlanmasıyla birlikte, Workbench fiyatlandırma sırasıyla  kullanıcı başına aylık 59$ dan  89 $ a yükselmiştir.
GrabCAD Workbench, bu yeni uygulamasıyla birçok küçük ve orta ölçekli işletmeler için dosya yönetim ve paylaşımlarla daha fazla kabiliyetlere sahip olacaktır.
grabcad workbench

GrabCAD Hakkında

GrabCAD, açık Mühendislik hareketlerini yöneterek, mühendislerin ürünlerini hızlıca pazara çıkararak insanlarla buluşturan içerik ve teknolojiyi sağlar.  GrabCAD Workbench mühendislerin kolayca dosya paylaşımları yapabilmeleri, iş ortaklarıyla komple projelerini çalışmalarını sağlar.  2010 yılında kurulan şirket Estonya ve İngiltere’de kalkınma ofisleri ile Matrix Partners, Charles River Ventures ve Boston merkezli olup, MA tarafından desteklenmektedir. 
Daha fazla bilgi için  grabcad resmi sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger Widgets